Kategorie

Prohlédnuté produkty

Výrobci

Testo Sonda CO - s Bluetooth

0632 1271

4029547019104

TESTO AG

Vaše cena: 12 590,00 Kč bez DPH

15 233,90 Kčs DPH

Skladem do 14 dnů

Testo Sonda CO - s Bluetooth

Pro detekci oxidu uhelnatého ve vnitřních prostorech: s velmi přesnou sondou CO změříte (za pomoci vhodného měřicího přístroje) koncentraci CO. Naměřené hodnoty se přenášejí přes Bluetooth přímo do Vašeho měřicího přístroje – měříte tak velmi komfortně.

Více informací

Testo Sonda CO - s Bluetooth

  • Intuitivní: jasně strukturované menu pro dlouhodobé měření a měření koncentrace CO ve vnitřních prostorech, např. v kotelnách

  • Přesná: dlouhodobě stabilní elektrochemický senzor

  • Komfortní: spojení pomocí Bluetooth mezi měřicím přístrojem a sondou, s praktickým tlačítkem na rukojeti pro ukládání jednotlivých naměřených hodnot CO

  • Inteligentní koncepce kalibrace

Využijte sondu CO spolu s vhodným multifunkčním měřicím přístrojem testo (objednejte prosím zvlášť) pro detekci oxidu uhelnatého.

Sonda CO s Bluetooth – vybavení

Naměřené hodnoty se přenášejí pomocí Bluetooth ze sondy CO do Vašeho měřicího přístroje až na vzdálenost 20 metrů.

Velmi praktické: stisknutím tlačítka na sondě uložíte jednotlivé měřené hodnoty rovnou v měřicím přístroji. Jasně strukturované menu pro dlouhodobé měření umožňuje intuitivní obsluhu měřicího přístroje. Díky komfortnímu zadání doby měření a intervalu měření se spolehlivě zaznamenávají průběhy měřených hodnot. Pomocí těchto průběhů můžete vyhodnocovat změny koncentrace CO.

Bezdrátová a šetřící místo: více aplikací, méně technického vybavení

Bezmezně všestranná: univerzálně použitelná rukojeť se dá spojit s širokou paletou sond – zvládnete tak více aplikací s menším množstvím technického vybavení a šetříte místo. Rukojeť Bluetooth zajišťuje větší komfort při Vašem měření a méně nepořádku s kabely v kufru.

Nebo si pro připojení hlavic sond testo objednejte rukojeť s kabelem. Ta má výhodu tehdy, když není k dispozici signál Bluetooth. Pokud se musí v budoucnu vyměnit senzor CO, můžete vyměnit hlavici sondy.

Inteligentní koncepce kalibrace

S digitální sondou CO profitujete z velmi přesných výsledků měření, protože odpadá nejistota měření měřicího přístroje. Ke kalibraci zasíláte pouze hlavici sondy – měřicí přístroj tak zůstává průběžně v provozu.

Oblasti použití sondy CO

Oxid uhelnatý (CO) je jedovatý plyn, který je bez barvy, bez zápachu a bez chuti. Vzniká mimo jiné nedokonalým spalováním látek obsahujících uhlík) olej, plyn, pevná paliva, atd.). Proto je nezbytné provádět na místech, kde dochází v otopných zařízeních ke spalování a také v jejich okolí, pravidelnou kontrolu zatížení oxidem uhelnatým.

Rozsah dodávky

Sonda CO s Bluetooth (skládající se z hlavice sondy CO a rukojeti Bluetooth); 4 x baterie AA a výstupní protokol z výroby.

Hlavní technická data

Skladovací teplota

(recommended: +10 do +30 °C)

-5 do +50 °C

Váha

160 g

Rozměry

200 x 50 x 40 mm

Provozní teplota

-5 do +50 °C

Délka trubice sondy

30 mm

Probe head diameter

30 mm

Product colour

black/orange

Typ baterie

4x akumulátor typu AA

Životnost baterie

70 h

Přenost dat

Bluetooth®

Radio range

20 m

Měření CO okolí

Měřicí rozsah

0 do 500 ppm

Přesnost

±3 ppm (0 do 30 ppm)

±10 % z mv (30.1 do 500 ppm)

Rozlišení

0.1 ppm