Kategorie

Prohlédnuté produkty

Výrobci

Benning MM 12 - multimetr

44088

4014651440883

BENNING

Vaše cena: 11 463,00 Kč bez DPH

13 870,23 Kčs DPH

Skladem do 14 pracovních dnů

Multimetr Benning MM 12

Odolný, praktický a přesný digitální multimetr TRUE RMS pro všechna náročná měření v průmyslu i v dílně.

Více informací

Benning MM 12 - multimetr

Umožňuje sledování, ukládání a sdílení naměřených hodnot v rámci organizace pro další vyhodnocení pomocí bezplatné aplikace BENNING MM-CM Link. Sledovat lze na dálku současně až 5 digitálních multimetrů. Přenos naměřených hodnot v reálném čase přes Bluetooth® 4.0 do smartphonu a tabletu (se systémem iOS nebo systémem Android od verze 4.3). Možnost stahování dat z dataloggeru LOG a paměti MEM. Ukládání naměřených hodnot ve formátu CSV. Zobrazení naměřených hodnot měření pomocí čárového grafu a ve formě tabulky.

Bezplatný software umožňuje přenos naměřených hodnot v reálném čase do počítače nebo notebooku přes sériový datový kabel s rozhraním USB. Rychlost snímání (interval měření) lze nastavit od 1 s do 10 min. Zobrazení naměřených hodnot měření pomocí čárového grafu a ve formě tabulky s výpočtem maximální, minimální a průměrné hodnoty. Ukládání až 100 000 naměřených hodnot v formátu pro MS EXCEL®, stahování dat z dataloggeru LOG a paměti MEM.

Měření skutečné efektivní hodnoty (True RMS) umožňuje přesnou diagnostiku u elektrických zařízení. Nejvyšší měřicí kategorie CAT IV 600 V zajišťuje maximální ochranu proti přepětí. Funkce měření splňují rozmanité požadavky elektrotechniků pro práci v řemeslném a průmyslovém sektoru v oblasti servisních prací. Gumové ochranné pouzdro chrání multimetr při použití v náročných podmínkách a v průmyslu. Díky magnetickému poutku lze multimetr zavěsit. Funkce AutoV automaticky rozpoznává stejnosměrné a střídavé napětí. Nízká vstupní impedance potlačuje tzv. jalová napětí. Test průchodnosti probíhá prostřednictvím hlasité akustické signalizace (bzučáku). Výbavu tohoto víceúčelového multimetru doplňuje podsvícení LCD displeje a funkce HOLD, PEAK, REL a MAX/MIN/AVG. Součástí dodávky je také software pro PC, kvalitní ochranná brašna, gumové pouzdro a certifikát o kalibraci.


Systémové požadavky

  • Aplikace pro iOS nebo Android od verze 4.3


Vybavení

  • CAT IV 600 V, CAT III 1000 V
  • Měření odporu, frekvence, kapacity a teploty
  • Funkce AutoV s nízkou vstupní impedancí LoZ
  • Dolní propust
  • Integrovaný datalogger
  • Ukládání do paměti prostřednictvím softwaru pro PC (100 000 hodnot)
  • Rozhraní: Bluetooth LE 4.0, USB
  • Aplikace BENNING MM-CM Link pro přenos dat do smartphonu či tabletu (s operačním systémem iOS nebo Android od verze 4.3)
  • Zobrazení hodnot měření pomocí diagramu a tabulky


Vlastnosti

Měření skutečné efektivní hodnoty TRUE RMS. Funkce dataloggeru LOG (40 000 naměřených hodnot, rychlost snímání: 1 s - 10 min.). Paměťová funkce MEM (1000 naměřených hodnot, automatické ukládání A-SAVE a ruční ukládání SAVE). Bezplatný software pro přenos naměřených hodnot v reálném čase do počítače či notebooku přes sériový datový kabel s USB konektorem do počítače, rychlost snímání (interval měření) nastavitelná od 1 s do 10 min., znázornění naměřených hodnot pomocí čárového grafu a ve formě tabulky s výpočtem maximální/minimální/průměrné hodnoty, možnost uložení více než 100 000 hodnot ve formátu pro MS EXCEL®, stahování dat z dataloggeru LOG a paměti MEM. Rohraní Bluetooth® Low Energy 4.0 a optické rozhraní přes USB konektor. Bezplatná aplikace BENNING MM-CM Link (pro systém iOS a systém Android od verze 4.3) pro online přenos dat, stahování dat z dataloggeru a paměti a přenos naměřených hodnot v reálném čase přes Bluetooth 4.0 do smartphonu nebo tabletu. Ukládání naměřených hodnot ve formátu CSV a jejich znázornění pomocí čárového grafu a ve formě tabulky. Přesná diagnostika u elektrických zařízení. Nejvyšší měřicí kategorie CAT IV 600 V pro maximální bezpečnost. Měření TRUE RMS napětí a proudu. Měření odporu, frekvence a kapacity. Test průchodnosti pomocí akustické signalizace (bzučák). Test diod. Funkce AutoV pro automatické rozpoznání napětí AC/DC. Nízká vstupní impedance (LoZ) pro potlačení kapacitně nebo induktivně vyvolaného napětí. Gumové ochranné pouzdro pro použití v náročných podmínkách a průmyslové použití. Možnost zavěšení díky dodávanému magnetickému poutku. Velký LCD displej s podsvícením. Ukládání naměřené hodnoty (HOLD) a špičkové hodnoty (P-HOLD), zobrazení maximální/minimální/průměrné hodnoty (MAX/MIN/AVG), měření hladiny (dB nebo dBm). Funkce relativní hodnoty (REL). Ochrana proti přetížení ve všech rozsazích měření.


Rozsah dodávky

  • Software pro PC
  • USB kabel
  • Gumový ochranný rám
  • Magnetické poutko
  • Brašna
  • Baterie
  • Měřicí kabely s odnímatelnou ochrannou krytkou CAT III / CAT IV
  • Drátové teplotní čidlo (-60 až +200 °C)

Technické parametry

Min. měřená hodnota V/DC 0.01 mV
Max. měřená hodnota V/DC 1000 V
Min. měřená hodnota V/AC 0.01 mV
Max. měřená hodnota V/AC 1000 V
Min. měřená hodnota A/DC 0.01 mA
Max. měřená hodnota A/DC 10 A
Min. měřená hodnota A/AC 0.01 mA
Max. měřená hodnota A/AC 10 A
Rozsah měření odporu 0,1 Ω - 40 MΩ
Rozsah měření kapacity 0,01 nF - 40 mF
Rozsah měření frekvence 0,1 Hz - 100 KHz
Rozsah měření teploty -200 až +1200 °C
Vnitřní odpor DC 10 MΩ
Vnitřní odpor AC 10 MΩ
Základní přesnost (±) 0,03 %
Typ měření True RMS
Frekvenční rozsah 40 - 400 Hz KHz
Rozhraní Bluetooth®
USB
Napájení 4x 1,5 V/DC
Kategorie měření CAT IV 600 V
CAT III 1000 V
Displej (digitální / mechanický) Digitální
Displej (counts) 40000
Vlastnosti multimetrů Datalogger