Kategorie

Prohlédnuté produkty

Výrobci

  • Doprava zdarma
Testo 6744 - převodník rosného bodu Zobrazit větší

Testo 6744 - převodník rosného bodu

0555 6744

TESTO AG

Vaše cena: 39 900,00 Kč bez DPH

48 279,00 Kčs DPH

Skladem do 14 dnů

Testo 6744 - převodník rosného bodu

Dewpoint Transmitter

  • Převodník rosného bodu s měřicím rozsahem -45 °Ctd … + 30 °Ctd a závitem NTP½ a displejem
  • Vlhkostní senzor testo na bázi polymeru s vysokou přesností a dlouhodobou stabilitou
  • Libovolně škálovatelný analogový výstup (4 … 20 mA) a volitelný konektor pro alarm se 2 integrovanými spínacími výstupy

Více informací

Testo 6744 - převodník rosného bodu

Používá-li se v průmyslu stlačený vzduch, vzduch nebo plyny, je bezpodmínečně nutné dávat pozor na vlhkost. Příliš vysoká vlhkost totiž může být příčinou závad – v tom nejhorším případě dokonce u kvality konečného výrobku. Ke sledování zbytkové vlhkosti ve Vašich zařízeních se nabízí převodník rosného bodu testo 6744 (např. u membránových a adsorpčních sušiček). Nechte si přitom pomoci měřicí a regulační technikou, abyste zabránili škodám a abyste snížili náklady.

Ve všech oblastech průmyslu se pracuje se stlačeným vzduchem, vzduchem a plyny. Vlhkost je zde obvykle na závadu, poněvadž může působit škodlivě, dokonce i na kvalitu konečného výrobku. Použití měřicí a regulační techniky vhodné, pokud chcete kontrolovat vlhkost v síti a chcete zabránit škodám.

Specielně pro měření zbytkové vlhkosti ve stlačeném vzduchu nebo suchém vzduchu doporučujeme náš převodník rosného bodu testo 6744. Díky svému vlhkostnímu senzoru na bázi polymeru nabízí vysokou přesnost a dlouhodobou stabilitu.

Převodník rosného bodu testo 6744 se vyznačuje těmito technickými charakteristikami

  • Vysoká přesnost: díky senzoru testo na bázi polymeru měří převodník rosného bodu testo 6744 vlhkost s vysokou přesností – až ±1 K při 0 °Ctd (+32 °Ftd)
  • Škálovatelný analogový výstup: převodník rosného bodu mění naměřené hodnoty na elektrický jednotkový signál, přičemž je analogový výstup libovolně škálovatelný (4 … 20 mA)
  • Konektor alarmu se 2 integrovanými spínacími výstupy (volitelně): využijte konektor spínacího kontaktu pro kontrolu MAX
  • Praktický formát: převodník rosného bodu testo 6744 si uživatele získá svou kompaktní a uživatelský příjemnou konstrukcí. Např. otočné pouzdro lze otočit až o 350°a umožňuje optimální nasměrování displeje
  • Displej s menu obsluhy: komfortní obsluha a přímé odečítání naměřených hodnot na místě měření
Převodník rosného bodu je užitečným nástrojem při eliminace závad (např. u vymražovacích nebo membránových sušiček). Je tak umožněna úspora náklady, poněvadž odstraňování závad (především při narušené kvalitě konečných výrobků) může přijít velmi draho. U adsorpčních sušiček se dají snížit náklady na nepřetržitý provoz: přesné spínání komory řízené vlhkostí seřídí přesnou potřebu regeneračního vzduchu – a ne podle předem načasovaných intervalů, které jsou často zdrojem nepotřebné nadměrné spotřeby regeneračního vzduchu.

Rozsah dodávky

Převodník rosného bodu testo 6744 do -45 °Ctd s vlhkostním senzorem na bázi polymeru, s displejem, s procesním závitovým připojením NTP½, analogovým výstupem 4 … 20 mA a volitelným konektorem pro alarm se 2 spínacími výstupy.