Kategorie

Prohlédnuté produkty

Výrobci

  • Doprava zdarma
Testo 6741 - převodník rosného bodu Zobrazit větší

Testo 6741 - převodník rosného bodu

0555 6741

TESTO AG

Vaše cena: 31 600,00 Kč bez DPH

38 236,00 Kčs DPH

Skladem do 14 dnů

Testo 6741 - převodník rosného bodu

Dewpoint Transmitter

  • Převodník rosného bodu s měřicím rozsahem -45 °Ctd … + 30 °Ctd a závitem G½
  • Vlhkostní senzor testo na bázi polymeru s vysokou přesností a dlouhodobou stabilitou
  • Libovolně škálovatelný analogový výstup (4 … 20 mA) a volitelný konektor pro alarm se 2 integrovanými spínacími výstupy

Více informací

Testo 6741 - převodník rosného bodu

Kde se v průmyslu používá stlačený vzduch, vzduch nebo plyny, může být příliš vysoká vlhkost příčinou poškození nebo může snižovat kvalitu výrobků. S převodníkem rosného bodu testo 6741 máte zbytkovou vlhkost ve Vašich zařízeních pod kontrolou (např. u membránových a adsorpčních sušiček). Cíleným použitím měřicí a regulační techniky zabráníte poškození a snížíte náklady.

Stlačený vzduch, vzduch a plyny se používají ve všech oblastech průmyslu. Vlhkost je přitom zpravidla nežádoucí, poněvadž může být příčinou poškození nebo může zhoršovat kvalitu konečného výrobku. Pro kontrolu vlhkosti v síti a zabránění škodám se nabízí použití měřicí a regulační techniky.

Náš převodník rosného bodu testo 6741 byl vyvinut specielně pro měření zbytkové vlhkosti ve stlačeném vzduchu nebo suchém vzduchu. Přesvědčí svým vlhkostním senzorem na bázi polymeru, který nabízí vysokou přesnost a dlouhodobou stabilitu.

Technické výhody převodníku rosného bodu testo 6741

  • Vysoká přesnost: díky senzoru testo na bázi polymeru měří převodník rosného bodu testo 6741 vlhkost s vysokou přesností - až ±1 K při 0 °Ctd (+32 °Ftd)
  • Škálovatelný analogový výstup: převodník rosného bodu mění naměřené hodnoty na elektrický jednotkový signál, přičemž je analogový výstup libovolně škálovatelný (4 … 20 mA)
  • Konektor alarmu se 2 integrovanými spínacími výstupy (volitelně): využijte konektor spínacího kontaktu pro kontrolu MAX
  • Praktický formát: převodník rosného bodu testo 6741 si uživatele získá svou kompaktní a uživatelský příjemnou konstrukcí (např. otočným pouzdrem až o 350°)
Použijte převodník rosného bodu, abyste zabránili poškození (např. u vymražovacích nebo membránových sušiček). Ušetříte tak značné náklady, poněvadž zvláště, když se škody týkají kvality konečného výrobku, může se to prodražit. U adsorpčních sušiček se dají snížit náklady na nepřetržitý provoz: přesné spínání komory řízené vlhkostí seřídí přesnou potřebu regeneračního vzduchu – a ne podle předem načasovaných intervalů, které jsou často zdrojem nepotřebné nadměrné spotřeby regeneračního vzduchu.

Rozsah dodávky

Převodník rosného bodu testo 6741 do -45 °Ctd s vlhkostním senzorem na bázi polymeru, bez displeje, s procesním závitovým připojením G½, analogovým výstupem 4…20 mA a volitelným konektorem pro alarm se 2 spínacími výstupy.