Kategorie

Prohlédnuté produkty

Výrobci

Flir E8-XT - Termokamera

Flir E8XT

4743254003996

FLIR SYSTEMS AB

Vaše cena: 75 500,00 Kč bez DPH

91 355,00 Kčs DPH

Skladem do 3 pracovních dnů

Flir E8 - XT - Termokamera

Termokamera s funkcemi MSX a WIFI, rozlišení 320x240, teplotní rozsah -20 až 550 ° C.

Více informací

Flir E8 XT - Termokamera

Termokamera FLiR E8 XT splňuje všechny důležité parametry nezbytné pro spolehlivé, ergonomické a úsporné měření.
Měření s FLIR E8-XT probíhá ještě rychleji a jednodušeji ve 3 krocích: zacílení – záznam – vyhodnocení. Termokamera FLIR E8XT je ideálním nástrojem pro rychlé a přesné bodové měření teploty při kontrole elektrických zařízení a budov. Pro přesnou analýzu jsou k dispozici tři rozdílné palety barev: šedá, duhová a černobílá.
Funkce MSX® umožňuje prolnout skutečnou fotografii měřeného objektu s termosnímkem, díky čemuž lze lépe vyčíst veškeré detaily. Termosnímky ve formátu JPG se všemi radiometrickými daty se mohou přenášet přes WiFi do tabletů a mobilních telefonů nebo ukládat přes rozhraní microUSB přímo na PC. Každý snímek můžete snadno a rychle vyhodnotit díky bezplatnému analytickému softwaru „FLIR Tools“ (ke stažení online).

Flir E8-XT je termokamera řady Ex, s rozlišením čipu 320 x 240 px, osazená unikátní a patentovanou technologií MSX - vytažení hran reálného zobrazení a prolnutí s IR snímkem; měřicí rozsah -20°C ~ 550°C; citlivost (rozlišení) 0,05°C přesnost ±2°C nebo ±2%; nastavitelná emisivita 0,1 - 1; rozměry 244 x 95 x 140 mm; hmotnost 575 g; prostorové rozlišení 2,6 mrad; pevné ohnisko - od 0,5 m; 3 barevné palety, obnovovací grekvence 9 Hz; zorné pole 45° x 34°, režimy zobrazení: IR snímek, klasický snímek, MSX, galerie náhledů. Výdrž baterie cca 4 h. Obrázky se ukládají současně jako IR, viditelné a MSX, formát je standardní JPEG, s vloženým 14 bitovým měřením. Rozhraní USB-micro: přenos dat do a z PC a Mac zařízení; WiFi. 

MSX - Multiple Imaging Modes – prekrývanie viditeľného a infra obrazu pre zlepšenie detailov obrazu. Všetky termokamery rady Ex umožňujú zobrazenie termo obrazu, vizuálneho obrazu a zmiešaného obrazu (MSX), a uloženie týchto snímkov pre ďaľšiu analýzu v PC pomocou dodávaného software Flir Tools. WIFI spojenie so smartfónom či tabletom pomocou aplikácie FLIR Tools Mobile umožňuje zdieľanie snímkov a zasielanie reportov priamo z telefónu.

Speciální funkce

  • Termokamera 9 Hz Rozsah měřených teplot -20 do 550 °C 320 x 240 PixelBolometrická matrice Teplotní citlivost 50 mK Integrovaná digitální kamera MSX® překrývání obrazů Funkce obraz v obraze (PiP) Barevně odlišené plochy s výstrahou - červená/modrá Bodové měření Funkce min/max v dané měřené oblasti Velmi odolná (vydrží pád z 2 m)


Charakteristika

  • Barevný displej 7,6 cm (3") Zobrazení skutečného obrazu Prohlížení obrázků na displeji přístroje Nastavitelná emisivita Integrovaná tabulka materiálů Automatické nastavení stupně reflexe Postup měření - bodové měření Rozhraní microUSB Vyměnitelný Li-Ion akumulátor Automatické vypnutí


Rozsah dodávky

  • Pouzdro pro přepravu
  • 1x Li-Ion akumulátor
  • USB kabel
  • Nabíječka se zástrčkou pro EU, Spojené království a Austrálii
  • Stručný návod