Kategorie

Prohlédnuté produkty

Výrobci

Gossen Metrawatt PROFITEST H+E EXPERT CHECK - Diagnostický tester a testovací adaptér pro střídavá nabíjecí místa

M525R

GOSSEN METRAWATT - GMW

Vaše cena: 52 560,00 Kč bez DPH

63 597,60 Kčs DPH

Na dotaz

Gossen Metrawatt PROFITEST H+E EXPERT CHECK - Diagnostický tester a testovací adaptér pro střídavá nabíjecí místa

Slouží k testování nabíjecích míst na střídavý proud v režimu nabíjení 3 s konektorovou zásuvkou typu 2 nebo trvale připojeným kabelem typu 2.

Více informací

Diagnostický tester a testovací adaptér pro střídavá nabíjecí místa Gossen Metrawatt PROFITEST H+E EXPERT CHECK

PROFITEST H+E EXPERT CHECK slouží k testování nabíjecích míst na střídavý proud v režimu nabíjení 3 s konektorovou zásuvkou typu 2 nebo trvale připojeným kabelem typu 2.

Pokud nelze proces nabíjení na střídavém nabíjecím místě spustit, obvykle se předpokládá nesprávná funkce střídavého nabíjecího místa. V důsledku toho provozovatel okamžitě zavolá elektrikáře, i když AC nabíjecí bod není příčinou nefunkčnosti. V takových případech mohou elektrikáři bezpečně otestovat funkčnost střídavých nabíjecích bodů pomocí diagnostického testeru PROFITEST H+E EXPERT CHECK a testovacího adaptéru pro střídavé nabíjecí body. Kromě elektrického testování v souladu s normami poskytuje tester elektrikářům také celou řadu funkčních testů bez nutnosti použití dalšího vybavení, jako je multimetr nebo osciloskop.

Nejdůležitější vlastnosti výrobku
Jediný tester pro diagnostiku a elektrickou bezpečnost!

Výhody
Elektrikáři mohou pomocí diagnostického testeru PROFITEST H+E EXPERT CHECK a testovacího adaptéru pro nabíjecí místa na střídavý proud bezpečně testovat funkčnost nabíjecích míst na střídavý proud a provádět elektrické zkoušky. Kombinace s testerem snižuje náklady a šetří čas.

Aplikace
PROFITEST H+E EXPERT CHECK umožňuje elektrikářům bezpečně testovat funkčnost, elektrickou bezpečnost a osobní ochranu jednofázových a třífázových nabíjecích míst na střídavý proud v režimu nabíjení 3 se zásuvkou typu 2 nebo trvale připojeným kabelem typu 2.