Kategorie

Prohlédnuté produkty

Výrobci

Testo Vrtulková sonda (Ø 16 mm) - s připojovacím kabelem

0635 9532

4029547018916

TESTO AG

Vaše cena: 9 870,00 Kč bez DPH

11 942,70 Kčs DPH

Skladem do 14 dnů

Vrtulková sonda (Ø 16 mm) - s připojovacím kabelem

Pro měření ve ventilačním kanálu: s vrtulkovou sondou (za pomocí vhodného měřicího přístroje) měříte rychlost proudění a objemový průtok.

Více informací

Vrtulková sonda (Ø 16 mm) - s připojovacím kabelem
  • Intuitivní: jasně strukturované menu měření pro objemový průtok a paralelní měření rychlosti proudění a objemového průtoku
  • Precizní: přesné výsledky měření od +0,6 do +50 m/s
  • Komfortní: integrovaný teleskop do délky 0,85 m se stupnicí umožňuje pohodlné měření v každém průřezu
  • Inteligentní koncepce kalibrace
Vrtulkovou sondu použijete spolu s vhodným měřicím přístrojem (objednejte prosím zvlášť) pro měření rychlosti proudění a objemového průtoku.

Vrtulková sonda – vybavení
Vrtulkovou sondu propojíte s měřicím přístrojem pomocí pevně připojeného kabelu sondy. Sonda je vybavena teleskopem, který ve vysunutém stavu má maximální délku 0,85 m. Díky stupnici na teleskopu se dá snadno odečíst hloubka zasunutí sondy.

Jasně strukturované menu měření pro objemový průtok zajišťuje intuitivní obsluhu měřicího přístroje. Díky komfortnímu zadání rozměru a geometrie průřezu kanálu se přesně vypočítá objemový průtok. V měřicím přístroji se zobrazuje vytvoření časového a bodového průměru, průměrný objemový průtok, aktuální měřená hodnota a také hodnoty min. / max.

Inteligentní koncepce kalibrace
S digitální vrtulkovou sondou profitujete z velmi přesných výsledků měření, protože odpadá nejistota měření měřicího přístroje. Ke kalibraci zasíláte pouze sondu – měřicí přístroj tak zůstává průběžně v provozu.

Oblasti použití vrtulkové sondy
Ventilační kanály: s vrtulkovou sondou spolehlivě měříte rychlost proudění ve ventilačních kanálech. Profitujte z rychlého výpočtu objemového průtoku: v menu měření „Objemový průtok“, které nabízí vhodný měřicí přístroj (objednejte prosím zvlášť), nakonfigurujete rozměr a geometrii průřezu kanálu – měřicí přístroj Vám zobrazí rovnou objemový průtok.

Talířové ventily a ventilační mřížky: pro komfortní a přesná měření na talířových ventilech a ventilačních mřížkách doporučujeme používat vrtulkovou sondu společně s trychtýřem pro měření objemového průtoku testovent 410 nebo testovent 415 (objednejte prosím zvlášť). Tím je zaručena snadná kontrola odpadního vzduchu.
 

Rozsah dodávky

Vrtulková sonda (Ø 16 mm) s pevně připojeným kabelem (délka kabelu 1,7 m), vč. teleskopu (možnost vysunutí na délku 0,85 m) a výstupní protokol z výroby.
Hlavní technická data

Skladovací teplota

-10 do +70 °C

Váha

150 g

Rozměry

330 x 16 x 16 mm

Provozní teplota

-10 do +70 °C

Délka kabelu

1.7 m

Průměr špičky sondy

16 mm

Průměr sondy

12 mm

Length telescope

850 mm

Diameter telescope

12 mm

Product colour

Black; silver

Rychlost proudění

Měřicí rozsah

0.6 do 50 m/s

Přesnost

±(0.2 m/s + 1 % z mv) (0.6 do 40 m/s)

±(0.2 m/s + 2 % z mv) (40.1 do 50 m/s)

Rozlišení

0.1 m/s