Kategorie

Prohlédnuté produkty

Výrobci

Testo Sonda se žhaveným drátkem s Bluetooth® - vč. teplotního a vlhkostního senzoru

0635 1571

4029547018862

TESTO AG

Vaše cena: 25 000,00 Kč bez DPH

30 250,00 Kčs DPH

Skladem do 14 dnů

Sonda se žhaveným drátkem s Bluetooth® -  vč. teplotního a vlhkostního senzoru

Pro měření ve ventilačním kanálu: se sondou se žhaveným drátkem změříte (za pomoci vhodného měřicího přístroje) rychlost proudění, objemový průtok, teplotu a vlhkost vzduchu. Naměřené hodnoty se přes Bluetooth přenášejí rovnou do Vašeho měřicího přístroje – měříte tak velmi komfortně.

Více informací

Sonda se žhaveným drátkem s Bluetooth® -  vč. teplotního a vlhkostního senzoru
  • Intuitivní: jasně strukturované menu měření pro objemový průtok a paralelní měření rychlosti proudění, objemového průtoku, teploty a vlhkosti vzduchu
  • Precizní: přesné výsledky měření od 0 do +50 m/s a automatická kompenzace absolutního tla
  • Komfortní: propojení Bluetooth mezi měřicím přístrojem a sondou, s praktickým tlačítkem na rukojeti pro ukládání jednotlivých naměřených hodnot, pohodlné měření v každém průřezu pomocí teleskopu se stupnicí (až 1 m), volitelně možnost prodloužení až na 2 m
  • Inteligentní koncepce kalibrace
Využijte sondu se žhaveným drátkem spolu s vhodným multifunkčním měřicím přístroje testo (objednejte prosím zvlášť) k měření rychlosti proudění, objemového průtoku, teploty a vlhkosti vzduchu.

Sonda se žhaveným drátkem s Bluetooth vč. teplotního a vlhkostního senzoru - vybavení
Hodnoty naměřené sondou se žhaveným drátkem se přenášejí přes Bluetooth do Vašeho měřicího přístroje až na vzdálenost 20 metrů.

Sonda se žhaveným drátkem je vybavena teleskopem, který má ve vysunutém stavu maximální délku 1 m. Hloubka zasunutí se dá díky kontrastní stupnici dobře odečíst i za nepříznivých světelných poměrů.

Jasně strukturované menu měření pro objemový průtok umožňuje intuitivní obsluhu měřicího přístroje. Díky komfortnímu zadání rozměru a geometrie průřezu kanálu se přesně vypočítá objemový průtok. V měřicím přístroji se zobrazuje časový a bodový průměr, průměrný objemový průtok, aktuální měření hodnota a rovněž hodnoty min./max.

Velmi praktické: stiskněte tlačítko na sondě se žhaveným drátkem a ovládejte měřicí přístroj. Například můžete ukládat jednotlivé naměřené hodnoty pro vytvoření bodového průměru nebo pro spuštění nebo zastavení měřicí řady pro vytvoření časového průměru.

Integrovaná ochrana senzoru: pokud sondu se žhaveným drátkem nepoužíváte, chrání otočná ochranná krytka senzor proudění před mechanickým poškozením.

Bezdrátová a šetřící místo: více aplikace, méně technického vybavení
Bezmezně všestranná: univerzálně použitelná rukojeť se dá propojit s širokým portfoliem sond – zvládnete tak více aplikací s menším množstvím technického vybavení a šetříte místo. Rukojeť Bluetooth zajišťuje více komfortu při Vašem měření a méně nepořádku s kabely v kufru.

Nebo si objednejte pro připojení hlavic sond testo rukojeť s kabelem. Ta má výhodu tehdy, když není k dispozici signál Bluetooth. Pokud se musí v budoucnu vyměnit senzory (proudění, teplotní, vlhkostní), můžete vyměnit hlavice sond.

V případě potřeby vybavte sondu se žhaveným drátkem navíc prodlužovacím nástavcem teleskopu (je třeba objednat zvlášť). Dosáhnete tím celkové délky 2 metrů a pohodlně měříte i velká ventilační zařízení.

Inteligentní koncepce kalibrace
S digitální sondou profitujete z velmi přesných výsledků měření, protože odpadá nejistota měření měřicího přístroje. Ke kalibraci zasíláte pouze hlavici sondy – měřicí přístroj tak zůstává průběžně v provozu.

Oblasti použití sondy se žhaveným drátkem s Bluetooth
Ventilační kanály: se sondou se žhaveným drátkem spolehlivě měříte rychlost proudění a teplotu vzduchu ve ventilačních kanálech.
Poněvadž měřicí rozsah dosahuje až +50 m/s a celkovou délku sondy lze rozšířit až na 2,0 m (prodlužovací nástavec teleskopu prosím objednejte zvlášť), je umožněna také měření na velkých ventilačních zařízeních.

Talířové ventily a ventilační mřížky: pro komfortní a přesné měření na talířových ventilech a ventilačních mřížkách Vám doporučujeme použít sondu se žhaveným drátkem společně se sadou trychtýřů testovent 410 nebo testovent 415 (objednejte prosím zvlášť). Je tak zaručena jednoduchá kontrola odpadního vzduchu.

Rozsah dodávky

Sonda se žhaveným drátkem s Bluetooth vč. teplotního a vlhkostního senzoru (skládající se z hlavice se žhaveným drátkem, adaptéru rukojeti a rukojeti Bluetooth); 4 x baterie AA, teleskop (výsuvný na délku až 1,0 m) a výstupní protokol z výroby.
Vlhkostní kapacitní senzor

Měřicí rozsah

5 do 95 %rF

Přesnost

±3 %rF (10 do 35 %rF)

±2 %rF (35 do 65 %rF)

±3 %rF (65 do 90 %rF)

±5 %rF (Zbývající rozsah)

Rozlišení

0.1 %rF

Absolutní tlak

Měřicí rozsah

+700 do +1100 hPa

Přesnost

±3.0 hPa

Rozlišení

0.1 hPa

Žhavený drátek

Měřicí rozsah

0 do 50 m/s

Přesnost

±(0.03 m/s + 4 % z mv)

(0 do 20 m/s)

±(0.5 m/s + 5 % z mv)

(20.01 do 30 m/s)

Rozlišení

0.01 m/s

Hlavní technická data

Skladovací teplota

-20 do +70 °C

Váha

400 g

Rozměry

780 x 50 x 40 mm

Provozní teplota

-20 do +70 °C

Length telescope

1,000 mm

Probe head diameter

9 mm

Diameter telescope

16 mm

Product colour

black/orange

Délka trubice sondy

230

Průměr sondy

9 mm

Typ baterie

4x akumulátor typu AA

Životnost baterie

21.5 h

Přenost dat

Bluetooth®

Radio range

20 m

NTC

Měřicí rozsah

-20 do +70 °C

Přesnost

±0.5 °C (0 do +70 °C)

±0.8 °C (-20 do 0 °C)

Rozlišení

0.1 °C