Kategorie

Prohlédnuté produkty

Výrobci

Testo Sonda se žhaveným drátkem vč. teplotního senzoru - s připojovacím kabelem

0635 1032

4029547018848

TESTO AG

Vaše cena: 7 870,00 Kč bez DPH

9 522,70 Kčs DPH

Skladem do 14 dnů

Sonda se žhaveným drátkem vč. teplotního senzoru - s připojovacím kabelem

Pro měření ve ventilačním kanálu: se sondou se žhaveným drátkem změříte (za pomoci vhodného měřicího přístroje) rychlost proudění, objemový průtok a teplotu vzduchu.

Více informací

Sonda se žhaveným drátkem vč. teplotního senzoru - s připojovacím kabelem
  • Intuitivní: jasně strukturované menu měření pro objemový průtok a paralelní měření rychlosti proudění, objemového průtoku a teploty vzduchu
  • Precizní: automatická kompenzace absolutního tlaku zajišťuje přesné výsledky měření
  • Intuitivní: jasně strukturované menu měření pro objemový průtok a paralelní měření rychlosti proudění, objemového průtoku a teploty vzduchu v každém průřezu
  • Inteligentní koncepce kalibrace
Využijte sondu se žhaveným drátkem spolu s vhodným multifunkčním měřicím přístrojem testo (objednejte prosím zvlášť) k měření rychlosti proudění, objemového průtoku a teploty vzduchu.

Sonda se žhaveným drátkem – vybavení
Sondu se žhaveným drátkem propojíte s měřicím přístrojem pomocí pevně připojeného kabelu sondy.

Sonda je vybavena teleskopem, který má ve vysunutém stavu maximální délku 0,85 m. Pro zajištění přesných výsledků měření probíhá kompenzace hustoty vzduchu přes integrované měření absolutního tlaku.

Jasně strukturované menu měření pro objemový průtok zajišťuje intuitivní obsluhu měřicího přístroje. Díky komfortnímu zadání rozměru a průřezu kanálu se přesně vypočítá objemový průtok. V měřicím přístroji se zobrazí časový a bodový průměr, průměrný objemový průtok, aktuální měřená hodnota a hodnoty min./max.

Integrovaná ochrana senzoru: když sondu se žhaveným drátkem nepoužíváte, chrání otočná ochranná krytka senzor proudění před nečistotami a mechanickým poškozením.

Inteligentní koncepce kalibraci
S digitální sondou profitujete z velmi přesných výsledků měření, protože odpadá nejistota měření měřicího přístroje. Ke kalibraci zasíláte pouze sondu – měřicí přístroj tak zůstává průběžně v provozu.

Oblasti použití sondy se žhaveným drátkem
Ventilační kanály: se sondou se žhaveným drátkem spolehlivě měříte rychlost proudění a teplotu vzduchu ve ventilačních kanálech. Profitujte z rychlého výpočtu objemového průtoku: v menu „Objemový průtok“, které je ve vhodném měřicím přístroji (objednejte prosím zvlášť), nakonfigurujete rozměr a geometrii průřezu kanálu – měřicí přístroj Vám rovnou zobrazí objemový průtok.
Talířové ventily a ventilační mřížky: pro komfortní a přesně měření na talířových ventilech a ventilačních mřížkách Vám doporučujeme použít sondu se žhaveným drátkem společně se sadou trychtýřů testovent 410 nebo testovent 415 (objednejte prosím zvlášť). Je tak zaručena jednoduchá kontrola odpadního vzduchu

Rozsah dodávky

Sonda se žhaveným drátkem (Ø 9 mm) s pevně připojeným kabelem (délka 1,7m) vč. teplotního senzoru, s teleskopem (možnost vysunutí až na 0,85m) a výstupní protokol z výroby.
Absolutní tlak

Měřicí rozsah

+700 do +1100 hPa

Přesnost

±3.0 hPa

Rozlišení

0.1 hPa

Žhavený drátek

Měřicí rozsah

0 do 30 m/s

Přesnost

±(0.03 m/s + 4 % z mv)

(0 do 20 m/s)

±(0.5 m/s + 5 % z mv)

(20.01 do 30 m/s)

Rozlišení

0.01 m/s

Hlavní technická data

Skladovací teplota

-20 do +70 °C

Váha

90 g

Rozměry

315 x 12 x 12 mm

Provozní teplota

-20 do +70 °C

Délka kabelu

1.7 m

Průměr špičky sondy

9 mm

Průměr sondy

12 mm

Length telescope

850 mm

Diameter telescope

12 mm

Product colour

Black; silver

Probe head diameter

9 mm

NTC

Měřicí rozsah

-20 do +70 °C

Přesnost

±0.5 °C

Rozlišení

0.1 °C