Kategorie

Prohlédnuté produkty

Výrobci

Testo Vrtulková sonda (Ø 16 mm) s Bluetooth® - vč. teplotního senzoru

0635 9571

4029547018893

TESTO AG

Vaše cena: 26 200,00 Kč bez DPH

31 702,00 Kčs DPH

Skladem do 14 dnů

Vrtulková sonda (Ø 16 mm) s Bluetooth® - vč. teplotního senzoru

Pro měření ve ventilačním kanálu: vrtulkovou sondou změříte (za pomocí vhodného měřicího přístroje) rychlost proudění, objemový průtok a teplotu vzduchu. Naměřené hodnoty se pomocí Bluetooth přenášejí rovnou do Vašeho měřicího přístroje – měříte tak velmi komfortně.

Více informací

Vrtulková sonda (Ø 16 mm) s Bluetooth® - vč. teplotního senzoru
  • Intuitivní: jasně strukturované menu měření pro objemový průtok, a také paralelní měření rychlosti proudění, objemového průtoku a teploty vzduchu
  • Precizní: přesné výsledky měření od +0,6 do +50 m/s
  • Komfortní: propojení Bluetooth mezi měřicím přístrojem a sondou, s praktickým tlačítkem na rukojeti pro ukládání jednotlivých naměřených hodnot, pohodlné měření v každém průřezu pomocí teleskopu opatřeného stupnicí (až 1 m), volitelně lze prodloužit až na 2 m
  • Inteligentní koncepce kalibrace

Využijte vrtulkovou sondu spolu s vhodným multifunkčním měřicím přístrojem (objednejte prosím zvlášť) k měření rychlosti proudění, objemového průtoku a teploty vzduchu. Vrtulková sonda má měřicí rozsah od +0,6 … +50 m/s a vyznačuje se velmi vysokou přesností od 5 m/s.

Vrtulková sonda s Bluetooth vč. teplotního senzoru - vybavení
Hodnoty naměřené vrtulkovou sondou se přenášejí přes Bluetooth do Vašeho měřicího přístroje až na vzdálenost 20 metrů.

Vrtulková sonda je vybavena teleskopem, který má ve vysunutém stavu maximální délka 1,0 m. Hloubku zasunutí sondy lze dobře odečítat i při špatných světelných poměrech díky kontrastní stupnici.

Jasně strukturované menu měření pro objemový průtok umožňuje intuitivní obsluhu měřicího přístroje. Díky komfortnímu zadání rozměru a geometrie průřezu kanálu se přesně vypočítá objemový průtok. V měřicím přístroji se zobrazuje časový a bodový průměr, průměrný objemový průtok, aktuální měřená hodnota a rovněž hodnoty min. / max.

Velmi praktické: stisknutím tlačítka na vrtulkové sondě obsluhujete měřicí přístroj. Například ukládáte jednotlivé naměřené hodnoty pro vytvoření bodového průměru nebo také spouštíte a ukončujete měřicí řady pro vytvoření časového průměru.

Bezdrátová a šetřící místo: více aplikací, méně technického vybavení
Bezmezně všestranná: univerzálně použitelná rukojeť se dá propojit s širokým portfoliem sond – zvládnete tak více aplikací s menším množstvím technického vybavení a šetříte místo. Rukojeť Bluetooth zajišťuje více komfortu při Vašem měření a méně nepořádku s kabely v kufru.

Nebo si objednejte pro připojení hlavic sond testo rukojeť s kabelem. Ta má výhodu tehdy, když není k dispozici signál Bluetooth. Pokud se musí vrtulková sonda v budoucnu vyměnit, můžete vyměnit hlavici sondy.

V případě potřeby vybavte vrtulkovou sondu navíc prodlužovacím nástavcem teleskopu (možnost objednání zvlášť). Dosáhnete tím celkové délky 2 metrů a pohodlně tak měříte na velkých ventilačních zařízeních.

Inteligentní koncepce kalibrace
S digitální vrtulkovou sondou profitujete z velmi přesných výsledků měření, protože odpadá nejistota měření měřicího přístroje. Ke kalibraci zasíláte pouze sondu – měřicí přístroj tak zůstává průběžně v provozu.

Oblasti použití vrtulkové sondy
Ventilační kanály: s vrtulkovou sondou měříte ve ventilačním kanálu komfortně rychlost proudění a teplotu vzduchu i na těžko dosažitelných místech.
Vrtulkovou sondu s výsuvným teleskopem a dobře čitelnou stupnicí lze v případě potřeby naprosto jednoduše prodloužit pomocí prodlužovacího nástavce teleskopu (objednejte prosím zvlášť) až na délku 2 metry. Jsou tak umožněna také měření na velkých ventilačních zařízeních.

Talířové ventily a ventilační mřížky: pro komfortní a přesná měření na talířových ventilech a ventilačních mřížkách doporučujeme používat vrtulkovou sondu společně s trychtýřem pro měření objemového průtoku testovent 410 nebo testovent 415 (objednejte prosím zvlášť). Tím je zaručena snadná kontrola odpadního vzduchu – jako například u systému nuceného větrání obytných prostorů.

Rozsah dodávky

Vrtulková sonda (Ø 16 mm) s Bluetooth vč. teplotního senzoru (skládající se z hlavice vrtulkové sondy 16 mm, výsuvného teleskopu s délkou 1 metr, adaptéru rukojeti a rukojeti Bluetooth); 4 x baterie AA a výstupní protokol z výroby.
Rychlost proudění

Měřicí rozsah

0.6 do 50 m/s

Přesnost

±(0.2 m/s + 1 % z mv) (0.6 do +40 m/s)

±(0.2 m/s + 2 % z mv) (40.1 do 50 m/s)

Rozlišení

0.1 m/s

Hlavní technická data

Skladovací teplota

-10 do +70 °C

Váha

425 g

Rozměry

790 x 50 x 40 mm

Provozní teplota

-10 do +70 °C

Délka trubice sondy

230 mm

Length telescope

1,000 mm

Diameter telescope

16 mm

Product colour

black/orange

Typ baterie

4x akumulátor typu AA

Životnost baterie

70 h

Přenost dat

Bluetooth®

Radio range

20 m

NTC

Měřicí rozsah

-10 do +70 °C

Přesnost

±1.8 °C

Rozlišení

0.1 °C