Kategorie

Prohlédnuté produkty

Výrobci

Testo Vrtulková sonda (Ø 16 mm) - vč. teplotního senzoru, s připojovacím kabelem

0635 9572

4029547018909

TESTO AG

Vaše cena: 25 500,00 Kč bez DPH

30 855,00 Kčs DPH

Skladem do 14 dnů

Vrtulková sonda (Ø 16 mm) - vč. teplotního senzoru, s připojovacím kabelem

Pro měření ve ventilačním kanálu: vrtulkovou sondou změříte (za pomocí vhodného měřicího přístroje) rychlost proudění, objemový průtok a teplotu vzduchu.

Více informací

Vrtulková sonda (Ø 16 mm) - vč. teplotního senzoru, s připojovacím kabelem
  • Intuitivní: jasně strukturované menu měření pro objemový průtok, a také paralelní měření rychlosti proudění, objemového průtoku a teploty vzduchu
  • Precizní: přesné výsledky měření od +0,6 do +50 m/s
  • Komfortní: sonda s praktickým tlačítkem na rukojeti pro ukládání jednotlivých naměřených hodnot, pohodlné měření v každém průřezu pomocí teleskopu opatřeného stupnicí (až 1 m), volitelně lze prodloužit až na 2 
  • Inteligentní koncepce kalibrace
Využijte vrtulkovou sondu spolu s vhodným multifunkčním měřicím přístrojem (objednejte prosím zvlášť) k měření rychlosti proudění, objemového průtoku a teploty vzduchu. Vrtulková sonda má měřicí rozsah od +0,6 … +50 m/s a vyznačuje se velmi vysokou přesností od 5 m/s.

Vrtulková sonda vč. teplotního senzoru - vybavení
Vrtulkovou sondu propojíte s měřicím přístrojem (objednejte prosím zvlášť) pomocí kabelu pevně připojeného k rukojeti sondy.

Vrtulková sonda je vybavena teleskopem, který má ve vysunutém stavu maximální délka 1,0 m. Hloubku zasunutí sondy lze dobře odečítat i při špatných světelných poměrech díky kontrastní stupnici.

Jasně strukturované menu měření pro objemový průtok umožňuje intuitivní obsluhu měřicího přístroje. Díky komfortnímu zadání rozměru a geometrie průřezu kanálu se přesně vypočítá objemový průtok. V měřicím přístroji se zobrazuje časový a bodový průměr, průměrný objemový průtok, aktuální měřená hodnota a rovněž hodnoty min. / max.

Velmi praktické: stisknutím tlačítka na vrtulkové sondě obsluhujete měřicí přístroj. Například ukládáte jednotlivé naměřené hodnoty pro vytvoření bodového průměru nebo také spouštíte a ukončujete měřicí řady pro vytvoření časového průměru.

Šetřící místo: více aplikací, méně technického vybavení
Bezmezně všestranná: univerzálně použitelná rukojeť se dá propojit s širokým portfoliem sond – zvládnete tak více aplikací s menším množstvím technického vybavení a šetříte místo.

Pro větší komfort při Vašem měření a méně nepořádku s kabelu v kufru si objednejte rukojeť Bluetooth®. Vysílá naměřené hodnoty do měřicího přístroje až na vzdálenost 20 metrů. Pokud se musí vrtulková sonda v budoucnu vyměnit, můžete vyměnit hlavici sondy.

V případě potřeby vybavte vrtulkovou sondu navíc prodlužovacím nástavcem teleskopu (možnost objednání zvlášť). Dosáhnete tím celkové délky 2 metrů a pohodlně tak měříte na velkých ventilačních zařízeních.

Inteligentní koncepce kalibrace
S digitální vrtulkovou sondou profitujete z velmi přesných výsledků měření, protože odpadá nejistota měření měřicího přístroje. Ke kalibraci zasíláte pouze sondu – měřicí přístroj tak zůstává průběžně v provozu.

Oblasti použití vrtulkové sondy
Ventilační kanály: s vrtulkovou sondou měříte ve ventilačním kanálu komfortně rychlost proudění a teplotu vzduchu i na těžko dosažitelných místech.

Vrtulkovou sondu s výsuvným teleskopem a dobře čitelnou stupnicí lze v případě potřeby naprosto jednoduše prodloužit pomocí prodlužovacího nástavce teleskopu (objednejte prosím zvlášť) až na délku 2 metry. Jsou tak umožněna také měření na velkých ventilačních zařízeních.

Talířové ventily a ventilační mřížky: pro komfortní a přesná měření na talířových ventilech a ventilačních mřížkách doporučujeme používat vrtulkovou sondu společně s trychtýřem pro měření objemového průtoku testovent 410 nebo testovent 415 (objednejte prosím zvlášť). Tím je zaručena snadná kontrola odpadního vzduchu – jako například u řízené ventilace obytných prostorů.

Rozsah dodávky

Vrtulková sonda (Ø 16 mm) vč. teplotního senzoru (skládající se z hlavice vrtulkové sondy 16 mm, výsuvného teleskopu s délkou 1 metr, adaptéru rukojeti a rukojeti s kabelem (délka kabelu 1,4 m)); 4 x baterie AA a výstupní protokol z výroby.
NTC

Měřicí rozsah

-10 do +70 °C

Přesnost

±1.8 °C

Rozlišení

0.1 °C

Rychlost proudění

Měřicí rozsah

0.6 do 50 m/s

Přesnost

±(0.2 m/s + 1 % z mv) (0.6 do +40 m/s)

±(0.2 m/s + 2 % z mv) (40.1 do 50 m/s)

Rozlišení

0.1 m/s

Hlavní technická data

Skladovací teplota

-10 do +70 °C

Váha

430 g

Rozměry

790 x 50 x 40 mm

Provozní teplota

-10 do +70 °C

Délka trubice sondy

230 mm

Délka kabelu

1.4 m

Length telescope

1,000 mm

Probe head diameter

16 mm

Diameter telescope

16 mm

Product colour

black/orange