Kategorie

Prohlédnuté produkty

Výrobci

  • Doprava zdarma
Velmi přesná vrtulková sonda (Ø 100 mm) - vč. teplotního senzoru s připojovacím kabelem Zobrazit větší

Testo Velmi přesná vrtulková sonda (Ø 100 mm) - vč. teplotního senzoru s připojovacím kabelem

0635 9372

4029547018947

TESTO AG

Vaše cena: 26 300,00 Kč bez DPH

31 823,00 Kčs DPH

Skladem do 14 dnů

Velmi přesná vrtulková sonda (Ø 100 mm) - vč. teplotního senzoru s připojovacím kabelem

Ideální pro vzduchové vyústky v čistých prostorech: velmi přesnou vrtulkovou sondou změříte (za pomoci vhodného měřicího přístroje) i ty nejnižší rychlosti proudění a objemové průtoky a rovněž teplotu.

Více informací

Velmi přesná vrtulková sonda (Ø 100 mm) - vč. teplotního senzoru s připojovacím kabelem
  • Intuitivní: jasně strukturované menu měření pro objemový průtok, a také paralelní měření rychlosti proudění, objemového průtoku a teploty vzduchu
  • Precizní: snímá velmi nízké hodnoty proudění již od 0,1 m/s – ideální pro měření laminárního proudění v čistých prostorech
  • Komfortní: sonda s praktickým tlačítkem na rukojeti pro ukládání jednotlivých naměřených hodnot, pohodlné měření na stropních vyústkách s volitelným teleskopem (délka až 1 m)
  • Inteligentní koncepce kalibrace
Využijte vrtulkovou sondu spolu s vhodným multifunkčním měřicím přístrojem (objednejte prosím zvlášť) k měření rychlosti proudění, objemového průtoku a teplot do +70 °C.

Velmi přesná vrtulková sonda vč. teplotního senzoru - vybavení
Vrtulkovou sondu propojíte s měřicím přístrojem (objednejte prosím zvlášť) pomocí kabelu pevně připojeného k rukojeti sondy.

Jasně strukturované menu měření pro objemový průtok umožňuje intuitivní obsluhu měřicího přístroje. Díky komfortnímu zadání rozměru a geometrie průřezu kanálu se přesně vypočítá objemový průtok. V měřicím přístroji se zobrazuje časový a bodový průměr, průměrný objemový průtok, aktuální měřená hodnota a rovněž hodnoty min. / max.

Velmi praktické: stisknutím tlačítka na vrtulkové sondě obsluhujete měřicí přístroj. Například ukládáte jednotlivé naměřené hodnoty pro vytvoření bodového průměru nebo také spouštíte a ukončujete měřicí řady pro vytvoření časového průměru.
    
Šetřící místo: více aplikací, méně technického vybavení
Bezmezně všestranná: univerzálně použitelná rukojeť se dá propojit s širokým portfoliem sond – zvládnete tak více aplikací s menším množstvím technického vybavení a šetříte místo.

Pro větší komfort při Vašem měření a méně nepořádku s kabely v kufru si objednejte rukojeť Bluetooth®. Vysílá naměřené hodnoty do měřicího přístroje až na vzdálenost 20 metrů. Pokud se musí vrtulková sonda v budoucnu vyměnit, můžete vyměnit hlavici sondy.

V případě potřeby vybavte vrtulkovou sondu navíc výsuvným teleskopem s úhlem 90° a pokud je potřeba tak i prodlužovacím nástavcem teleskopu (je třeba objednat zvlášť; v kombinaci délka 2 metry). Tím je zajištěno pohodlné měření na stropních vyústkách.

Inteligentní koncepce kalibrace
S digitální vrtulkovou sondou profitujete z velmi přesných výsledků měření, protože odpadá nejistota měření měřicího přístroje. Ke kalibraci zasíláte pouze hlavici sondy – měřicí přístroj tak zůstává průběžně v provozu.

Oblasti použití velmi přesné vrtulkové sondy
Vzduchové / stropní vyústky: pomocí vrtulkové sondy měříte rychlost proudění a objemový průtok na vzduchové vyústce. Díky nízké náběhové rychlosti 0,1 m/s se vrtulková sonda výborně hodí pro měření laminárního proudění v čistých prostorech.

Při přejíždění sondou po průřezu mřížky pohybem ve tvaru smyček se hodnoty proudění u ploch nad 100 mm integrují a průměrují. Měřením formou smyček se docílí přesných výsledků měření.

Pro měření na stropních vyústkách: výsuvný teleskop (délka 1,0 m) s dobře čitelnou stupnicí a úhlem 90° se dá lehce nasunout na vrtulkovou sondu. Správné umístění sondy pod stropem zajišťuje úhel 90°. Pro vysoké stropy využijte navíc prodlužovací nástavec teleskopu a dosáhnete tím celkové délky 2 metrů (výsuvný teleskop a prodlužovací nástavec teleskopu prosím objednejte zvlášť).

Talířové ventily, ventilační mřížky a difuzory: pro komfortní a přesné měření na talířových ventilech a ventilačních mřížkách Vám doporučujeme použít vrtulkovou sondu spolu se sadou trychtýřů testovent 417 (objednejte prosím zvlášť). Je tak zaručena jednoduchá kontrola přiváděného a odpadního vzduchu – jako například u řízené ventilace obytných prostorů.

Pokud se ještě použije usměrňovač objemového průtoku (objednejte prosím zvlášť), je při měření na difuzorech dosahováno překvapivě vysoké přesnosti.

Rozsah dodávky

Velmi přesná vrtulková sonda (Ø 100 mm) vč. teplotního senzoru (skládající se z hlavice velmi přesné vrtulkové sondy 100 mm, adaptéru rukojeti a rukojeti s kabelem (délka kabelu 1,4 m)); držák měřicího trychtýře testovent; 4x baterie AA a výstupní protokol z výroby.
NTC

Měřicí rozsah

-20 do +70 °C

Přesnost

±0.5 °C

Rozlišení

0.1 °C

Rychlost proudění

Měřicí rozsah

0.1 do 15 m/s

Přesnost

±(0.1 m/s + 1.5 % z mv)

Rozlišení

0.01 m/s

Hlavní technická data

Skladovací teplota

-20 do +70 °C

Váha

360 g

Rozměry

375 x 105 x 46 mm

Provozní teplota

-20 do +70 °C

Délka kabelu

1.4 m

Průměr špičky sondy

100 mm

Product colour

black/orange